Aluminis Ortiz

Història

En Manel Ortiz va sembrar la llavor d’aquesta companyia a l’any 1972, quan després d’haver après l’ofici de manyà, va voler treballar de manera autònoma, per la qual cosa juntament amb un company, van començar l'odissea de muntar un taller d’alumini des de zero.
Amb el pas del temps, va decidir seguir per aquest camí tot sol, per la qual cosa es va fer amb el control de l'empresa i va començar a anomenar-se “Serralleria Manel Ortiz”.
A l’any 1991 va fundar la societat actual, en la qual únicament va canviar la denominació social per Aluminis Ortiz, S.L., però mantenint la qualitat i la il.lusió de sempre.

Des de que comencés a aprendre l’ofici fins a l’actualitat ha transcorregut més de mig segle, fruit de tots aquests anys hem acumulat una gran experiència, professionalitat i una llarga llista de clients satisfets.

LA NOSTRA EMPRESA

Aluminis Ortiz és una companyia especialitzada en la fabricació i col.locació de fusteria d’alumini. Oferim una àmplia varietat de possibilitats per al tancament amb finestres i portes, des de les solucions més senzilles fins a les fusteries més sofisticades tant estètica com tècnicament.