Serveis

Aluminis Ortiz ofereix cinc solucions en una. El seu procés de treball va des de la concepció de la idea i el seu disseny, fins al seu posterior manteniment. Aquesta forma de treball ens permet adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients.

Oferim totes les solucions necessàries per als tancaments de la teva llar o negoci:

  • ASSESSORAMENT: Escoltem, i aconsellem als nostres clients per proporcionar a cada projecte, de forma individualitzada, la solució més satisfactòria.
  • DISSENY: Gràcies a l'ampli ventall de productes que presentem i a la nostra experiència en el sector, oferim als nostres clients la solució que millor s'adapta en cada cas.
  • FABRICACIÓ: Disposem d’unes instal.lacions perfectament condicionades i especialitzades en el tall i mecanització de l'alumini, així com de la construcció i muntatge.
  • INSTAL.LACIÓ: El nostre equip s'encarrega de la col.locació i muntatge dels tancaments, així com dels acabats i detalls on altres no presten atenció.
  • MANTENIMENT: Tots els nostres productes compten amb la nostra garantia de bon funcionament; a més els nostres clients gaudeixen de tancaments sempre en òptimes condicions malgrat el pas del temps o les inclemències meteorològiques, gràcies al nostre servei de manteniment i petites reparacions.